به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل اوایل دیماه سال 98 با اشاره به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی محور پاتاوه – دهدشت، گفته بود: این محور ملی و جاده حیاتی نیمه نخست سال آینده و با حضور مسئولان و مقامات علی رتبه کشوری به بهره برداری می رسد.

وی در دیدار با حسین کلانتری استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: محور پاتاوه – دهدشت تنها یک پروژه استانی با برکات و ارزش خاص استانی نیست بلکه یکی از شریان های اصلی کشور و نقطه اتصال مرکز کشور به بنادر جنوب بویژه بندر امام خمینی محسوب می شود.   این محور یک نقطه جدید اتصالی از زاگرس محسوب می شود و به طور قطع زمینه توسعه و سرمایه گذاری بر روی این محور از اولویت های مهم وزارت راه و شهرسازی است.

خادمی میزان اعتبار هزینه شده از زمان اجرای این طرح را تاکنون افزون بر 600 میلیارد تومان اعلام و افزود: بر اساس محاسبات روز این رقم افزون بر2000 میلیارد تومان برآورد می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: این محور به طول 136 کیلومتر دارای چهار قطعه است که 2 قطعه اول ان در سال های اخیر به بهره برداری رسید. قطعه دوم جاده ملی پاتاوه – دهدشت به طول 28 کیلومتر و مشتمل بر پنج دهنه تونل به طول 2هزار و820 متر اردیبهشت 96 به بهره برداری رسید.

این در حالی است که 15 ماه پس از وعده مدیرعامل شرکت ساخت، معاون ساخت و توسعه راه‌های کشور از تلاش جهت رفع سه نقطه بحرانی در محور پاتاوه – دهدشت خبر داد و گفت: این مسیر در خرداد امسال با عبور آزمایشی به بهره‌برداری می‌رسد.

محمدرضا کدخدازاده درباره این پروژه افزود: عملیات قطعه 1 و 2 این محور به طول 55 کیلومتر تقریباً به اتمام رسیده است. قطعه 3 که طول آن 63 کیلومتر است، حدود 41 کیلومتر آن تکمیل شده و بخش میانی مسیر که شامل پل‌های خاص و تونل به میزان 5 هزار و 800 متر (5 دستگاه) است، مراحل ساخت آن غالباً تمام شده است.

وی تصریح کرد: عملیات پل‌های خاص مسیر نیز انجام شده و در مرحله نصب علائم ایمنی قرار دارد و مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، مقرر است تا خرداد سال جاری به صورت آزمایشی به بهره‌برداری برسد.

معاون ساخت و توسعه راه‌های کشور در ادامه طول این محور را 118 کیلومتر (18 کیلومتر کمتر از مسیر اعلام شده توسط معاون وزیر راه و شهرسازی) اعلام کرد و گفت: تعداد و طول پل‌های آن 12 دستگاه پل خاص به طول 1270 متر و دیوار سازی انجام شده در آن 13 هزار متر و عملیات خاکی انجام گرفته، حدود 16 میلیون و 500 هزار مترمکعب است.

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست