امید حاجتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به جلسه روز گذشته با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اظهارداشت: در جلسه با نمایندگان گزارشی از منابع و مصارف سازمان در سال گذشته ارائه شد. علی رغم محقق نشدن بیش از 30 درصد از منابع در سال 1399، با مدیریت صحیح و به موقع در مصارف، این سال با حداقل مشکلات سپری شد.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها افزود: همچنین گزارشی از عملکرد دو ماهه ابتدای امسال به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارائه شد. طبق گزارش‌ها 48 درصد از منابع براساس بودجه دو دوازدهم محقق شده که روی پرداخت‌ به موقع مصارف که هزینه های اجتناب ناپذیر را تشکیل می‌دهد، تاثیرگذار است.

وی به جزئیات پرداخت‌های هدفمندی یارانه‌ها طبق قانون اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر یارانه نقدی و معیشتی را پرداخت میکنیم و بعد از آن، پرداختی به کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بنیاد شهید، پزشک خانواده و سایر موارد انجام خواهد شد که جنبه حقوق و ماهیت حقوق را دارند به طور مستمر پرداخت می کنیم.

حاجتی افزود:‌ در کنار آن تکالیف قانونی مانند مالیات و یا سهم شرکتها را پرداخت می‌کنیم ولی برای برخی از پرداختها دچار مشکل هستیم که بطور مثال برای پرداخت مستمری خانواده بزرگ کمیته امداد ما نیازمندیم که یا منابع به صورت به موقع و منظم محقق شود و یا اینکه اگر منابع به صورت منظم پرداخت نشود به جهت اهمیت دریافت مستمری از جانب این عزیزان ما ناچار خواهیم شد برخی از مصارف را در کوتاه مدت پرداخت نکنیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه هم به جهت اهمیت خانواده‌های تحت پوشش این مصارف را در اولویت پرداخت قرار داده و به آن تاکید داشتند. سال گذشته بعضی از پرداختها به کمیته امداد امام خمینی (ره) از طریق بودجه عمومی دولت تامین می‌شد ولی امسال تمام این پرداخت ها به همراه افزایش مستمری آنها به مصارف هدفمندی اضافه شده است.

وی با بیان اینکه افزایش پرداخت اردیبهشت ماه کمیته امداد امام خمینی امروز پرداخت شد، تصریح کرد: تمام سعی سازمان در پرداخت مستمر و منظم به همراه پرداخت به بنیاد شهید و امور ایثارگران و بهزیستی همچنین خانواده بزرگ کمیته امداد امام خمینی (ره) است.

حاجتی در رابطه با مسئله مهم خرید تضمینی گندم گفت:‌ امسال پیش بینی شد 22 هزار میلیارد تومان در شش ماهه اول سال به خرید تضمینی گندم اختصاص پیدا کند. برای اینکه امنیت غذایی جامعه و تولید گندم کاهش پیدا نکند و در ذخایر کشور اثر منفی نگذارد، از بانک مرکزی درخواست کردیم تا یک درصد تنخواه ظرفیت قانونی به سازمان پرداخت شود.

وی تاکید کرد:‌ به محض واریز تنخواه 400 میلیارد تومانی توسط بانک مرکزی، این منابع به شرکت بازرگانی دولتی و وزارت صمت پردخت خواهد شد تا خرید تضمینی گندم با مشکل مواجه نشود.

انتهای پیام/


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست