به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازوزارت جهاد کشاورزی، علی‌صفر ماکنعلی گفت: در روز نوزدهم فروردین ماه، ۳ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۸۲ قطعه مرغ کشتار و ۷ هزار و ۱۴۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد.

وی افزود: بیشترین میزان کشتار مرغ در استان‌های مازندران با ۸۱۰ تن، گلستان با ۶۸۶ تن، فارس با ۵۳۵ تن، خراسان رضوی با ۵۲۰ تن، اصفهان با ۴۷۸ تن، گیلان با ۴۵۳ تن، تهران با ۳۳۳ تن، آذربایجان غربی با ۳۰۷ تن و خوزستان با ۲۶۰ تن انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست