به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، محسن شانقی اظهار کرد: این فرآورده‌ها در ۲ هزار و ۵۷۱ مورد بازدید و بازرسی از مراکز و اماکن تولید، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طرح نوروزی این اداره کل کشف و از چرخه انسانی خارج شد.

وی ادامه داد: طرح تشدید نظارت‌های نوروزی بر واحدهای نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۶ فروردین سال جاری در استان مرکزی اجرایی شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: ۱۱ واحد متخلف در این طرح شناسایی شد که از این تعداد ۱ واحد تعطیل، ۶ واحد به تعزیرات حکومتی و ۴ واحد به دادگاه مواد غذایی معرفی شدند.

شانقی یادآور شد: ۳۰ گروه ثابت و سیار از بازرسان بهداشتی در طرح نظارت‌های نوروزی وظیفه نظارت بر واحدهای نگهداری، عرضه و بسته بندی مواد خام دامی را در استان برعهده داشته و در این طرح یک هزار و ۹۳۴ مرکز مورد بازرسی و نظارت قرار گرفتند.

وی سرکشی و نظارت بر بازارهای محلی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز تولید، بسته بندی، عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی، رستوران‌های درون شهری و بین راهی را از جمله فعالیت‌های بازرسان دامپزشکی استان مرکزی در طرح تشدید نظارت نوروزی این اداره کل عنوان کرد و گفت: در این طرح ۷ مورد نمونه برداری نیز از این مراکز انجام شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از مردم خواست با توجه به اهمیت بهداشت در فراورده‌های دامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست